Ξεκινούν οι δολωματικοί ψεκασμοί κατά του δάκου στη Λακωνία

Σάββατο, 11 Αύγουστος 2018 09:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ξεκινούν οι δολωματικοί ψεκασμοί κατά του δάκου στη Λακωνία

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Λακωνίας ανακοινώνει ότι από Δευτέρα 13/8 θα ξεκινήσει η διενέργεια του πρώτου δολωματικού ψεκασμού για την καταπολέμηση του δάκου στις  παρακάτω περιοχές της Λακωνίας: Ζαραφώνα, Καρίτσα, Σελεγούδι, Αγ. Νικόλαος  Μελιτίνης, Παλαιόβρυση, Μελιτίνη, Καστόρι, Αλευρού, Περιβόλια, Γεωργίτσι, Θεολόγος   και Μεταμόρφωση.

Την Τρίτη 14/8 θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος δολωματικός ψεκασμός στις περιοχές: Κροκεές, Δαφνί, Τάλαντα και Αγ. Νικόλαος Μονεμβασίας.

Επίσης έχει ξεκινήσει ο δεύτερος δολωματικός ψεκασμός στις Τοπικές Κοινότητες: Ελίκας,  Πακίων, Ελαίας και Βορδόνιας.

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής απευθύνει έκκληση στους παραγωγούς «να παρακολουθούν τους ψεκασμούς στους ελαιώνες τους και όσοι έχουν κτήματα περιφραγμένα να τα ανοίξουν. Υπενθυμίζουμε στους βιοκαλλιεργητές να επισημάνουν τα κτήματά τους περιμετρικά ώστε να είναι διακριτά κατά τον ψεκασμό».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα