Νέα παράταση στις αιτήσεις του Υπομέτρου 4.1 για τα Σχέδια Βελτίωσης

Σάββατο, 08 Σεπτέμβριος 2018 09:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέα παράταση στις αιτήσεις του Υπομέτρου 4.1 για τα Σχέδια Βελτίωσης

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας ενημερώνει  τους ενδιαφερόμενους,  ότι υπογράφηκε  η τροποποιητική απόφαση της πρόσκλησης του Υπομέτρου 4.1(Σχέδια Βελτίωσης) από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,,  σύμφωνα με την οποία ορίζονται νέες καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων στήριξης στα σχέδια βελτίωσης ως ακολούθως:

α) Ως καταληκτική  ημερομηνία και ώρα υποβολής (οριστικοποίησης) τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου σταδίου ορίζεται η 2/10/2018 και ώρα 13:00, ενώ αιτήματα αποοριστικοποίησης γίνονται δεκτά έως τις 27/9/2018.

β) Ως  καταληκτική ημερομηνία υποβολής του φυσικού φακέλου εις διπλούν (πρωτότυπο και αντίγραφο)στη ΔΑΟΚ του τόπου μόνιμης κατοικίας φυσικού προσώπου ή της έδρας του νομικού προσώπου ή του συλλογικού σχήματος, λαμβάνοντας σχετικό πρωτόκολλο υποβολής ορίζεται η 9/10/2018.

Η τροποποίηση της πρόσκλησης είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο www.minagric.gr.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και στα τηλ.2731363321 και τηλ.2731363319.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα