Παρέμβαση Τατούλη για το αγροτικό τιμολόγιο υδροληψίας

Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018 09:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρέμβαση Τατούλη για το αγροτικό τιμολόγιο υδροληψίας

Άμεση ήταν η παρέμβαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Π. Τατούλη, αναφορικά με το θέμα του αγροτικού τιμολογίου υδροληψίας. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου η μεσολάβηση Τατούλη ήρθε «μετά τη διαπίστωση της απαίτησης εκ μέρους της ΔΕΗ, πρόσθετων στοιχείων που δεν προβλέπονται από τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση για τη διατήρηση ή απόκτηση αγροτικού τιμολογίου υδροληψίας, γεγονός το οποίο προκαλεί μεγάλη ταλαιπωρία και οικονομική επιβάρυνση στους αγρότες».

Με επιστολή του προς τους υπουργούς Εσωτερικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υποδομών και Μεταφορών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Υγείας και τον πρόεδρο της ΔΕΗ, ο κ. Πέτρος Τατούλης ζήτησε:
- την άμεση ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων ως προς τον περιορισμό των απαιτήσεών τους σχετικά με την κτήση ή διατήρηση δικαιώματος χρήσης αγροτικού τιμολογίου στις προβλεπόμενες από την  ανωτέρω Κ.Υ.Α.
- τον σαφή διαχωρισμό των απαιτήσεων για την κτήση ή διατήρηση δικαιώματος χρήσης αγροτικού τιμολογίου από άλλες που τυχόν τίθενται από άλλες διατάξεις και
- το σαφή προσδιορισμό των απαιτήσεων, σε κάθε περίπτωση, με αναφορά των διατάξεων που τις προβλέπουν.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα