Στον «χορό» των τουριστικών εκθέσεων οι επιχειρήσεις του Γυθείου!

Το κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Γυθείου

Πέμπτη, 18 Οκτώβριος 2018 09:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στον «χορό» των τουριστικών εκθέσεων οι επιχειρήσεις του Γυθείου!

Σε εξέλιξη βρίσκονται από τον Εμπορικό Σύλλογο Γυθείου, επαφές και συζητήσεις προκειμένου να συμμετάσχουν τα μέλη του συλλόγου σε εκθέσεις τουριστικής προβολής του τόπου, αλλά και των παραδοσιακών προϊόντων της περιοχής στις μεγαλύτερες εκθέσεις στο εσωτερικό, αλλά και στο εξωτερικό. Όπως ενημερώνει τον «Λακωνικό Τύπο» ο σύλλογος, οι συγκεκριμένες συναντήσεις με αρμόδια θεσμικά όργανα γίνονται με πρωτοβουλία του προέδρου του συλλόγου κ. Γιάννη Αναιπάκου.

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο εγχείρημα, αλλά και για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να καλούν στο τηλ. 6977 757246.

Χαρακτηριστικά είναι όσα επισημαίνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γυθείου, κ. Γιάννης Αναιπάκος:

«Μπορούν να συμμετέχουν όσα απο τα μέλη επιθυμούν, άλλα και μη μέλη του συλλόγου. Ιδιαιτέρα οφέλη θα αποκομίσουν τα ξενοδοχεία, πανσιόν, camping και γενικότερα η διαμονή, εμπορικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις τοπικών προϊόντων και γενικότερα όλες ανεξαρτήτως οι επιχειρήσεις της πόλης μας που θα ωφεληθούν απο την αναμενόμενη αύξηση της τουριστικής κίνησης την επομένη σεζόν. Τονίζουμε οτι είναι μοναδική πραγματική ευκαιρία να προβληθεί ο τόπος μας και οι επιχειρήσεις μας. Πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους οτι αποτελεί μονόδρομο να διαφημιστεί με κάθε τρόπο ο τόπος μας και να γίνει ένας φιλόξενος και ευχάριστος προορισμός.

Ο χώρος που θα φιλοξενηθούμε στις εκθέσεις του εξωτερικού και του εσωτερικού, θα μας παραχωρηθεί απο την Περιφέρεια με ΔΩΡΕΑΝ κόστος συμμετοχής για την κάθε επιχείρηση. Οι εκθέσεις που έχουμε βάλει ως στόχο να συμμετέχουμε για το 2019 με σειρά προτεραιότητας, είναι η διεθνής τουριστική έκθεση στο Βερολίνο ΙΤΒ Βerlin 2019 και άλλη μια που θα αποφασιστεί ανάλογα απο αρχικό ενδιαφέρον σας. Επίσης στο εσωτερικό στόχος μας είναι η συμμετοχή σε 2 εκθέσεις, εκ των όποιων η μια θα αφόρα αποκλειστικά παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας σε μεταποίηση άλλα και σε λιανική πώληση.

Η κάθε επιχείρηση θα έχει ελάχιστο κόστος συμμετοχής αφού θα επιβαρύνεται μόνο με τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής.

Πιστεύουμε οτι όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τον σκοπό αυτό. Το ενδιαφέρον σας μπορείτε να το εκδηλώσετε το αργότερο έως 25/10/2018.

Παρακαλούμε όλα τα μέλη και μη του συλλόγου να κοινοποιήσουν την επιστολή μας, με σκοπό να ενημερωθούν όλοι οι επαγγελματίες».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος