Ο β΄ κατανυκτικός εσπερινός στον ΙΝ Οσίου Νίκωνος Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 20 Μάρτιος 2019 12:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο β΄ κατανυκτικός εσπερινός στον ΙΝ Οσίου Νίκωνος Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαρτίου, στον ΙΝ Οσίου Νίκωνος Σπάρτης, τελέσθηκε ο β΄ κατανυκτικός εσπερινός της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος.

Ομιλητής ήταν ο ιεροκήρυκας της ΙΜΜΣ, πανοσ. αρχιμανδρίτης Ευστάθιος Πορφύρης, ο οποίος, με αφορμή την ημέρα της Ορθοδοξίας, αναφέρθηκε στην πολυκύμαντη πορεία της Ορθόδοξης πίστης στο πέρασμα των αιώνων, στο νόημα κάποιων αποφάσεων – σταθμών και στην περιφρούρησή τους την δύσκολη εποχή που βιώνουμε.

Κατακλείοντας την θρησκευτική τελετή, ο κ. Ευστάθιος επισήμανε «την ανάγκη ορθοδοξίας και ορθοπραξίας, δηλαδή τον ασπασμό της σωστής πίστης και την υποστήριξή της με χριστιανικές πράξεις».

Φωτο: ΙΜΜΣ

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα