Το Φανάρι επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Μάνης (ΦΩΤΟ)

Η συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Τρίτη, 02 Απρίλιος 2019 15:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το Φανάρι επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Μάνης (ΦΩΤΟ)

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι (Κωνσταντινούπολη) επισκέφθηκε, το διήμερο 27 και 28/3, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ΄, μαζί με συνεργάτες του.

Την Πέμπτη 28/3, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε τον κ. Χρυσόστομο και τους συνοδούς του στο γραφείο του και, αφού υπέβαλε τα σέβη του, ζήτησε και έλαβε την πατριαρχική ευχή και ευλογία. Ο Παναγιώτατος συνεχάρη τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο, καθώς συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ενθρόνισή του, και του ευχήθηκε να συνεχίσει για πολλά χρόνια να διακονεί με την ίδια αφοσίωση τον πιστό λαό της Μάνης.

Επίσης, ο κ. Χρυσόστομος μετέβη στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, ενώ επισκέφθηκε  και την Μεγάλη Σχολή του Γένους.

Τέλος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τον -εκ των μεταπτυχιακών χρόνων συμφοιτητή του- σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μύρων κ. Χρυσόστομο.

Φωτο: Μητρόπολη Μάνης

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα