«Ευρώτεια»: Τα παιδιά στέλνουν μήνυμα για τον Ευρώτα και το Περιβάλλον

Πέμπτη, 06 Ιούνιος 2019 12:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ευρώτεια»: Τα παιδιά στέλνουν μήνυμα για τον Ευρώτα και το Περιβάλλον

Μήνυμα ενάντια στην ρύπανση του Ευρώτα, μήνυμα ενάντια στην ρύπανση του περιβάλλοντος μέσα από μία έκθεση ζωγραφικής, κολάζ, ποιημάτων, τρισδιάστατων κατασκευών επιχειρεί να στείλει η εκδήλωση «Ευρώτεια», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα 10:00 το πρωί στην κεντρική πλατεία Σπάρτης.

Την εκδήλωση για τα παιδιά από τα παιδιά και από τα παιδιά για όλους εμάς, που διεξάγεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και σε συνέχεια του εκπαιδευτικού προγράμματος «Μαζί για τον Ευρώτα», διοργανώνουν ο Σύλλογος Φίλων Προστασίας του Ποταμού Ευρώτα σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης,

Θα βραβευτούν όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

«Σας περιμένουμε στην γιορτή των παιδιών του Δήμου Σπάρτης! Ευχαριστούμε θερμά το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας!» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Αντίστοιχη εκδήλωση είχε δρομολογηθεί και στον Δήμο Ευρώτα αλλά δυστυχώς δεν θα υλοποιηθεί. Ωστόσο, ο δήμαρχος κ. Δήμος Βέρδος φρόντισε να μοιραστούν έπαινοι στους μαθητές που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.


Eνημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος