«Η Μαγούλα καμαρώνει τα παιδιά της»

Σειρά εκδηλώσεων στο Δημ. Σχολείο Μαγούλας

Παρασκευή, 07 Ιούνιος 2019 18:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Η Μαγούλα καμαρώνει τα παιδιά της»

«Ελάτε να χαρούμε με τις δραστηριότητες, που ετοίμασαν οι  μαθητές/τριες του Δημοτικού Σχολείου Μαγούλας, στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2018-2019, με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών τους» αναφέρει στο κάλεσμά της η διεύθυνση του σχολείου για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει από 11 έως 14 Ιουνίου.

Πρόγραμμα

Τρίτη 11/6 – 10:00 πμ: Μέσα από βιωματικές δράσεις οι μαθητές/τριες της Δ΄ τάξης, με τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ. Γεώργιο  Καλομοίρη, θα ασχοληθούν με την Ενέργεια και την κατασκευή ενός ηλιακού αυτοκινήτου.

Τετάρτη 12/6 – 10:00 πμ: Οι μαθητές /τριες της Β ΄τάξης, με την εκπαιδευτικό τους κ. Παναγιώτα Τσουρούνη, θα παρουσιάσουν δραματοποιημένους μύθους του Αισώπου, ενώ στη συνέχεια ο  κ. Γεώργιος Τράπαλης, εκπαιδευτικός Μουσικής του σχολείου, με μαθητές/τριες όλων των τάξεων, θα διασκεδάσουν το κοινό με καλοκαιρινά τραγούδια.

Πέμπτη 13/6
- 8:30΄ πμ: «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο». Ένα επίκαιρο θέμα, το οποίο θα παρουσιάσουν οι μαθητές/τριες της Δ΄ τάξης με τον εκπαιδευτικό της Πληροφορικής κ. Δημήτρη Βύρη.
- 10:45΄ πμ: «Οδύσσεια του Ομήρου». Ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες. Ένα ταξίδι, που με τη βοήθεια της φαντασίας των μαθητών/τριών της Α΄ και Δ΄ τάξης και της εκπαιδευτικού της Θεατρικής Αγωγής κ. Κατερίνας Διακουμάκου, που θα εκτυλιχθεί στη θεατρική σκηνή του σχολείου.
  Παράλληλα, θα υπάρχει έκθεση με φιγούρες του Θεάτρου Σκιών, που δημιούργησε το πρώτο τμήμα του Ολοήμερου  (Α΄, Β΄, Γ΄), με την κ. Διακουμάκου, καθώς και εικαστική δημιουργία μαθητών/τριων, με πρωτοβουλία και έμπνευση του εκπαιδευτικού των Εικαστικών κ. Γεωργίου-Παναγιώτη Παπαδημητρίου.

Παρασκευή 14/6 – 8:30΄ πμ: Σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, όλοι θα αποχαιρετίσουν την ΣΤ΄ τάξη.

Το Δημοτικό Σχολείο Μαγούλας απευθύνει ευχαριστίες για την άριστη συνεργασία, την ηθική και υλική συμβολή τους/τις εκπαιδευτικούς κκ: Λεκάκη, Γεωργακοπούλου, Νικολέτου,  Σταυριανού, Ανεμοδουριώτη, Παππά, Δαμιανού, Κοντοράβδη, Καπανταϊδάκη, Σαρακίνη, Τσουρούνη, Παπαδημητρίου, Τράπαλη, Διακουμάκου, Βύρη και Καλομοίρη και όλους όσοι συνέβαλαν στη εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας».


Eνημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος