Στις Κατασκηνώσεις της Ταϋγέτης ο μητροπολίτης και ο διοικητής του ΚΕΕΜ

Στο πλαίσιο της β΄ κατασκηνωτικής περιόδου

Τετάρτη, 24 Ιούλιος 2019 21:46 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στις Κατασκηνώσεις της Ταϋγέτης ο μητροπολίτης και ο διοικητής του ΚΕΕΜ

Στις κατασκηνώσεις της Ταϋγέτης μετέβησαν, το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Ιουλίου, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος και ο Διοικητής του Κέντρου Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών Ταξίαρχος κ. Αθανάσιος Χρυσακόπουλος. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να βρεθούν κοντά στα στελέχη και τις κατασκηνώτριες της β΄ περιόδου, κατά την οποία φιλοξενούνται για δέκα ημέρες 100 έφηβες ηλικίας 14-17 ετών.

Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος, η αρχηγός της περιόδου καθηγήτρια θεολόγος κ. Κανέλλα Σπηλιώτη, καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο και τον Διοικητή της Στρατιωτικής Φρουράς Λακωνίας και ευχαρίστησε τον τελευταίο για την προσφορά του γεύματος.

Στην σύντομη ομιλία της αναφέρθηκε στα πολλαπλά οφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά κατά το διάστημα της παραμονής τους στην Ταϋγέτη. Παράλληλα ευχαρίστησε τον κ. ταξίαρχο για την εν γένει προσφορά του ΚΕΕΜ στην λειτουργία των Κατασκηνώσεων, καθώς και τον σεβασμιώτατο μητροπολίτης για την αγάπη και το συνεχές ενδιαφέρον του.

Παίρνοντας τον λόγο, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε τον κ. Χρυσακόπουλο για το μεσημβρινό γεύμα και για όλα τα υλικά αγαθά, όπως το ψωμί, που προσφέρει στις Κατασκηνώσεις ο Ελληνικός Στρατός και ιδιαίτερα το Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών. Στη συνέχεια απηύθυνε πατρικά λόγια αγάπης στις κατασκηνώτριες.

Από την πλευρά του ο κ. Χρυσακόπουλος επισήμανε ότι το ΚΕΕΜ θεωρεί χρέος και τιμή του να συνεισφέρει στην σπουδαία αυτή προσπάθεια της τοπικής Εκκλησίας.

Το γεύμα έκλεισε με κατασκηνωτικά τραγούδια από τα νεαρά κορίτσια, τα οποία ευχαρίστησαν τον μητροπολίτη για την ευκαιρία που τους προσφέρει κάθε χρόνο, να απολαμβάνουν μερικές μέρες στην αγκαλιά της φύσης και του Θεού.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα