Το Άσυλο Άνιάτων γιορτάζει τον προστάτη του

Στις 26 και 27 Ιουλίου

Πέμπτη, 25 Ιούλιος 2019 14:11 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το Άσυλο Άνιάτων γιορτάζει τον προστάτη του

Πανηγυρίζει ο ιερός ναός του Αγίου Παντελεήμονα στο Άσυλο Ανιάτων και για ακόμη μια χρονιά δίνεται η ευκαιρία στους πιστούς να τιμήσουν τη μνήμη του αγίου, μέσα από τις λατρευτικές ακολουθίες που έχουν προγραμματιστεί από την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Την παραμονή της εορτής, Παρασκευή 26 Ιουλίου και ώρα 7.30 μ.μ. θα τελεσθεί ο πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου κ.κ. Ευστάθιου. Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, Σάββατο 27 Ιουλίου, το πρωί θα τελεσθεί ο όρθρος, η αρτοκλασία και η αρχιερατική θεία λειτουργία μετά θείου κηρύγματος, ιερουργούντους του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη. Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας θα ακολουθήσει η καθιερωμένη λιτάνευση της ιεράς εικόνας του Αγίου στους χώρους του Ασύλου.

Η συμμετοχή όλων των ευσεβών χριστιανών σε αυτές τις εορταστικές εκδηλώσεις αποτελεί ένδειξη τιμής προς τον άγιο, αιτία ψυχικής ωφέλειας τους καθώς και πηγή μεγάλης χαράς για τους τροφίμους και τους εργαζομένους του ιδρύματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα