Δώρο ζωής στη Μαδαγασκάρη με φροντίδα του Λάκωνα Επισκόπου Προδρόμου

Εγκαινιάστηκε ανακαινισμένη κλινική της Επισκοπής Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης

Τρίτη, 06 Αύγουστος 2019 14:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δώρο ζωής στη Μαδαγασκάρη με φροντίδα του Λάκωνα Επισκόπου Προδρόμου

Μια ανακαινισμένη κλινική, που θα προσφέρει πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες στον ταλαιπωρημένο λαό της Μαδαγασκάρης, εγκαινιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ιερά Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης. Ο αγιασμός τελέστηκε από τον θεοφιλέστατο Επίσκοπο Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομο, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το Δαφνί Λακωνίας. Πρόκειται για σημαντική προσφορά ζωής στην αφρικανική περιοχή, χάρη στην καθοριστική συμβολή του π. Αναστασίου Πογιατζή, ιατρού από την Κύπρο, ο οποίος προμηθεύει με σύγχρονα μηχανήματα και υλικό τα ιατρεία της κλινικής.

Σε σχετική ανακοίνωση της Επισκοπής Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης αναφέρονται τα εξής: «Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και προ πάντων ευγνωμοσύνης προς το Κύριο Ημών Ιησού Χριστό, ο οποίος πραγματοποιεί τα πλέον ουτοπικά και παράτολμα σχέδια μας προς όφελος των νεοφώτιστών του, τελέσαμε τον αγιασμό στην Κλινική της Ιεράς Επισκοπής μας. Ένα δώρο ζωής, ένα δώρο που το πότισαν σταγόνες αγιασμού και συνάμα σταγόνες αγιασμένων δακρύων των ανθρώπων που στις ανοιχτές πόρτες αντίκρισαν την υγεία να προσφέρεται δωρεάν σε όλους. Το αυτονόητο για τον δυτικό κόσμο αρχίζει να γίνεται αυτονόητο και για αυτή την πονεμένη γωνιά της γης. Και όλο αυτό χάρη σε όλους εσάς, χάρη στον π. Αναστάσιο Πογιατζή, ιατρό από την Κύπρο μας, ο οποίος με θυσιαστικό πνεύμα προμηθεύει με σύγχρονα μηχανήματα και υλικό τα ιατρεία της Κλινικής, χάρη σε δύο αδελφές, δύο μονίμως ανοιχτές αγκαλιές προσφοράς, που με προσωπικά τους έξοδα κάλυψαν το μεγαλύτερο κόστος της κατασκευής, οι οποίες το μόνο πράγμα που κρατούν για τις ίδιες είναι η ανωνυμία τους και βεβαίως χάρη σε όλους εσάς που η προσφορά του υστερήματός σας σε κάθε έκκληση για βοήθεια στην Ιεραποστολή, δια της προσευχής σας έγινε πλεόνασμα στην μακρινή γη της Μαδαγασκάρης».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα