«Βολές» Αραχωβίτη για τις αυξήσεις στο αγροτικό ρεύμα

Τετάρτη, 04 Σεπτέμβριος 2019 09:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Βολές» Αραχωβίτη για τις αυξήσεις στο αγροτικό ρεύμα

Σε δήλωσή του για την αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ για τους αγρότες, ο βουλευτής Λακωνίας και τέως υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρος Αραχωβίτης αναφέρει τα εξής: «Τα ψέματα τελείωσαν νωρίς και οι τελευταίες ελπίδες διαψεύστηκαν. Λίγους μήνες μετά τη μείωση του ΦΠΑ στην ηλεκτρική ενέργεια από 13% στο 6%, την πρώτη προσπάθεια από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την τόνωση της ρευστότητας για τους αγρότες, η νέα Κυβέρνηση της ΝΔ έρχεται με την πρώτη της προσπάθεια να ακυρώσει τις μειώσεις αυτές.

Οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, θα επιδεινώσουν την κατάσταση των αγροτών, κτηνοτρόφων και ΤΟΕΒ, που λόγω των δυσμενών συνθηκών παραγωγής, έχουν ήδη σοβαρά προβλήματα ρευστότητας αλλά και δεν θα έχουν τα αποτελέσματα που προσδοκούν για τη ΔΕΗ.

Η αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ είναι το λάθος μέτρο την πιο λάθος στιγμή».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti