Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Ινστιτούτο Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού Μυστρά

Μέχρι 4/10 η υποβολή αιτήσεων

Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2019 18:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Ινστιτούτο Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού Μυστρά

Το Ινστιτούτο Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού (ΙΝΕΒΥΠ), που εδρεύει στον Μυστρά, σε συνεργασία με το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου οργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με θέμα «Βυζαντινός Κόσμος: η σχέση του με την αρχαιότητα και τον νεότερο Ελληνισμό». Τα δύο τελευταία χρόνια, οι εργασίες του μεταπτυχιακού σημείωσαν ιδιαίτερη επιτυχία και έχουν ήδη ολοκληρώσει τη φοίτησή τους πάνω από τριάντα μεταπτυχιακοί σπουδαστές.

Τα μαθήματα διδάσκονται από εξαιρετικούς καθηγητές των ελληνικών πανεπιστημίων και πραγματοποιούνται με σύγχρονα τεχνικά μέσα στις αισθητικά άψογες αίθουσες του ΙΝΕΒΥΠ. Η φοίτηση διαρκεί μόνο τρία εξάμηνα και τα δίδακτρα είναι πολύ μειωμένα (700 ευρώ ανά εξάμηνο).

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 4 Οκτωβρίου 2019.

Αναλυτικές πληροφορίες στον ιστοχώρο του Τμήματος Φιλολογίας και στον ιστοχώρο του ΙΝΕΒΥΠ.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος