Η ομάδα του κέντρου «Εξέλιξη» σας εύχεται μία καλή σχολική χρονιά!

Μία χρονιά γεμάτη εμπειρίες και νέες δυνατότητες

Παρασκευή, 20 Σεπτέμβριος 2019 14:10 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η ομάδα του κέντρου «Εξέλιξη» σας εύχεται μία καλή σχολική  χρονιά!

 Η νέα σχολική χρονιά να προσφέρει στο κάθε παιδί μεμονωμένα τις δυνατότητες να εξελίξει τις ικανότητες του και να αντιμετωπίσει τις αδυναμίες του. Η διεπιστημονική ομάδα του Κέντρου Εξέλιξη για ακόμη μία χρονιά  θα προσφέρει , εξελιγμένες υπηρεσίες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις για παιδιά , εφήβους και τις οικογένειες τους με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι στις ανάγκες και τις δυσκολίες του κάθε παιδιού.   
 Η κ. Μάρθα Ειδική Παιδαγωγός, διεπιστημονικά υπεύθυνη, εύχεται το νέο σχολικό  έτος να δώσει ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά να ανέβουν στη δική τους κορυφή!
 Ο κ. Διονύσης , Παιδοψυχίατρος, εύχεται  να είναι μία καλή χρονιά για να συνειδητοποιήσουμε τις πράξεις μας και να κάνουμε τις συνδέσεις μας!
 Ο τομέας Ψυχολογικής υποστήριξης και Συμβουλευτικής Γονέων  , με  την  κ. Χριστίνα, Σχολική Ψυχολόγο, την   κ. Νέλλυ, ψυχολόγο/σύμβουλο ψυχικής υγείας, την κ. Δήμητρα και την κ. Ελένη  ψυχολόγοι   εύχονται η νέα χρονιά να είναι δημιουργική και να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τον καλύτερο εαυτό μας!
 Ο τομέας Λογοθεραπείας, με την κ. Ελένη , την κ. Παναγιώτα, και την κ.Παναγιώτα  Λογοθεραπεύτριες εύχονται μία ‘’ομιλητική» σχολική χρονιά   που θα πει ωραία νέα και θα φέρει ωραίες ειδήσεις, μαθαίνοντας μάς πώς να μιλάμε και να εκφραζόμαστε σωστά!
 Ο τομέας Εργοθεραπείας , με την κ. Αριστέα, εργοθεραπεύτρια και  την κ. Μαρία  Γυμνάστρια  εαε σας εύχονται ένα «κινητικό»  σχολικό  έτος για να μάθουμε το σώμα μας  και τις ισορροπίες μας!
 Ο τομέας Ειδικής Διαπαιδαγώγησης ,με την   κ. Ευγενία , τον κ. Γιώργο, τον κ. Παναγιώτη , τον κ. Θανάση, την κ. Δήμητρα, την κ. Ράνια, την κ. Ιωάννα, την κ. Βικτωρία , την κ. Κατερίνα, τον κ.Λεωνίδα  και την κ.Νίκη,   ειδικοί εκπαιδευτικοί και εκπαιδευτικοί διαφοροποιημένης μάθησης, εύχονται ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό έτος με αγάπη για ό,τι καινούργιο μαθαίνουμε  και  με πίστη στις δυνατότητες του κάθε παιδιού!
 Η κοινωνική μας λειτουργό κ. Χαριτίνη εύχεται ένα ευτυχισμένο  σχολικό έτος  για να μαθαίνουμε από πού ξεκινάμε και πού θέλουμε να πάμε!

 Όλη η διεπιστημονική μας ομάδα εύχεται στον καθένα ξεχωριστά τις καλύτερες ευχές  για τη νέα σχολική χρονιά   και τονίζει τη σημασία της ομάδας και της συνεργασίας για να προσφέρουν κάθε μέρα τις καλύτερες υπηρεσίες στο Νομό Λακωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland