Έναρξη εγγραφών μαθητείας δ΄ φάσης στο 1ο ΕΠΑΛ Σπάρτης

Δευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2019 18:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έναρξη εγγραφών μαθητείας δ΄ φάσης στο 1ο ΕΠΑΛ Σπάρτης

Ξεκίνησαν την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής για το μεταλυκειακό έτος-τάξη μαθητείας Δ΄ φάση για τους αποφοίτους ΕΠΑΛ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά τους στο ΕΠΑΛ τις συγκεκριμένες ημερομηνίες για τις παρακάτω ειδικότητες: 1. Εφαρμογών  Πληροφορικής, 2. Αισθητικής Τέχνης, 3. Τεχνικός ηλεκτρολογικών συστημάτων εγκαταστάσεων και δικτύων, 4. Τεχνικός οχημάτων, 5. Βοηθός νοσηλευτή, 6. Τεχνικός μηχανολογικών καταστάσεων και κατασκευών. 7. Τεχνικός εγκαταστάσεων ψύξης αερισμού κλιματισμού.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα ακόλουθα:
α) Φωτοαντίγραφο:  1. Απολυτηρίου ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, 2. πτυχίου ΕΠΑΛ
3.Ταυτότητας, 4. αποδεικτικού ΑΜΚΑ, 5. αποδεικτικού ΑΦΜ, 7. απολυτηρίου και πτυχίου του δευτεροβάθμιου κύκλου σπουδών παλαιότερων ισότιμων τίτλων με έγγραφο ισοτιμίας ή και αντιστοίχισης, εφόσον το έχουν λάβει από τις αρμόδιες αρχές.
β) Υπεύθυνη δήλωση.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος