Η Λακωνία στον εναλλακτικό τουριστικό «χάρτη» της Ρωσίας

Ταξίδι εξοικείωσης στην περιοχή για τρείς δημοσιογράφους

Τρίτη, 01 Οκτώβριος 2019 18:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Λακωνία στον εναλλακτικό τουριστικό «χάρτη» της Ρωσίας

Ταξίδι γνωριμίας (fam trip) στη Λακωνία, στο Ναύπλιο και τον Πόρο πραγματοποίησαν τρεις δημοσιογράφοι από τη Ρωσία, στο διάστημα από 26 έως 30 Σεπτεμβρίου. Στόχος τους είναι η προβολή και προώθηση στην τουριστική αγορά της χώρας τους, της διαδρομής Ναύπλιο-Πόρος-Σπάρτη-Μονεμβασιά-Αρεόπολη-Σπήλαιο Διρού, σαν προορισμό πολλαπλών επιλογών εναλλακτικού τουρισμού.

Στο ταξίδι συμμετείχαν η ανταποκρίτρια της μεγαλύτερης ειδησεογραφικής πλατφόρμας στη Ρωσία κ. Veronika Gudkoca, η δημοσιογράφος του περιοδικού UAM της αεροπορικής εταιρίας Ural Airlines, κ. Oksana Soboleva, η διαχειρίστρια του site και των social media του ομίλου GNTO Russia κ. Anna Evsyukova και η επικεφαλής του τμήματος marketing του T.O PANTEON κ. Nazezhda Tarbaeva.

Τα μέλη της ρωσικής αποστολής επισκέφθηκαν τις παραπάνω περιοχές, γνώρισαν και γεύτηκαν τα τοπικά προϊόντα, επισκέφτηκαν τοπικές παραδοσιακές επιχειρήσεις, τοπικά οινοποιεία και ελαιοτριβεία, εντρύφησαν στη γνωριμία με τους αρχαιολογικούς χώρους αυτών των περιοχών, ενώ δημιούργησαν προσωπικές εμπειρίες και αναμνήσεις από τα μέρη που περιηγήθηκαν.

Στη Σπάρτη, την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε ο δήμαρχος κ. Πέτρος Δούκας μαζί με την αντιδήμαρχο  Τουριστικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γεωργία Ζαχαράκη. Στον χώρο του «Mystras Grand Palace Resort and Spa», οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ενδιαφέρουσες απόψεις περί τουρισμού και πολιτισμού.

Η υπηρεσία ΕΟΤ Ρωσίας και ΚΑΚ θέτει ως πρωταρχικό της στόχο την ενίσχυση της επιλογής των Ρώσων τουριστών για διακοπές σε περιοχές ιδιαίτερης πολιτιστικής, ιστορικής και φυσικής κληρονομιάς, και το συγκεκριμένο fam trip των δημοσιογράφων εντάσσεται στις στοχευμένες προωθητικές ενέργειες της υπηρεσίας.

Φωτο από την επίσκεψη των Ρώσων δημιογράφων στη Σπάρτη

Πηγή: tornosnews.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti

Η δική σας είδηση