Άρχισαν τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Σπάρτης

Ζητούνται εκπαιδευτικοί σε συγκεκριμένες ειδικότητες

Παρασκευή, 18 Οκτώβριος 2019 17:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Άρχισαν τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Σπάρτης

Με επιτυχία ξεκίνησε τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Σπάρτης για τη σχολική χρονιά 2019–2020.

Τα τμήματα που λειτουργούν, απευθύνονται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πραγματοποιούνται στις αίθουσες του 2ου Λυκείου Σπάρτης κατά τις απογευματινές ώρες.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να απευθύνονται στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης (οδός  Ευαγγελιστρίας 85-87, 2ος όροφος), συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση και επισυνάπτοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Πάντως, όπως διευκρινίζει ο Δ. Σπάρτης, επειδή το προσφερόμενο πρόγραμμα γίνεται βάσει των ειδικοτήτων των εθελοντών καθηγητών, ενδέχεται να μην είναι εφικτή η διδασκαλία σε όλα τα μαθήματα που θα ζητηθούν. Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι ξεκίνησαν μαθήματα φυσικής, χημείας, κοινωνιολογίας, έκθεσης, αρχαίων ελληνικών, ιστορίας, κοινωνιολογίας, αρχών οικονομικής θεωρίας και αγγλικών.

Η αντιδήμαρχος Γεωργία Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου απευθύνει κάλεσμα σε εκπαιδευτικούς να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα μαθήματα πληροφορικής και μαθηματικών, καθόσον υπάρχει ζήτηση από τους μαθητές. Όσοι καθηγητές ενδιαφέρονται, μπορούν να απευθυνθούν στην ανωτέρω διεύθυνση και στα τηλέφωνα 27310 22226 (εσωτ.120,121,122,123).


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti