Η Τίμια Κάρα της Αγίας Παρασκευής στη Μητρόπολη Μάνης

Το τριήμερο 1-3 Νοεμβρίου

Τρίτη, 29 Οκτώβριος 2019 18:07 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Τίμια Κάρα της Αγίας Παρασκευής στη Μητρόπολη Μάνης

Την Τίμια Κάρα της Αγίου Ενδόξου Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής θα υποδεχθεί η Μητρόπολη Μάνης.

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου και ώρα 5:00 μμ θα γίνει υποδοχή της τιμίας Κάρας στον Ιερό Ναό Υπαπαντής στο Επισκοπείο του Γυθείου, ενώ θα ακολουθήσει εσπερινός και ιερό ευχέλαιο.

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και ώρα 7:30΄ το πρωί θα τελεστεί όρθρος και στη συνέχεια αρχιερατική Θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής, ο οποίος θα παραμείνει ανοιχτός για το κοινό ως τις 2:00 μμ και  στη συνέχεια από τις 5:00 μμ έως τις 8:00 μμ της ίδιας ημέρας. Στις 6:00 μμ θα λάβει χώρα η ιερά παράκληση της Αγίας.

Τέλος, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 7:00 το πρωί θα τελεστεί όρθρος και αρχιερατική Θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Καρδαμύλη, όπου η Τίμια Κάρα θα τεθεί προς προσκύνηση στο ναό ως τη 1:00 μμ.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος