Στις 10 Νοεμβρίου το συνέδριο των αγροτοκτηνοτρόφων της Πελοποννήσου

Δευτέρα, 04 Νοέμβριος 2019 17:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στις 10 Νοεμβρίου το συνέδριο των αγροτοκτηνοτρόφων της Πελοποννήσου

Η Ομοσπονδία Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου ενημερώνει τους αγρότες της Πελοποννήσου ότι το δεύτερο συνέδριό της θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στη  Μεσσήνη.

Η Ομοσπονδία καλεί όλους να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου και «να συμβάλλουν στην δυνάμωση του οργανωμένου αγροτικού κινήματος».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «στους δύσκολους καιρούς που η μικρομεσαία αγροτιά οδηγείτε στην καταστροφή, καλούμε όλους τους αγρότες να αντιπαλέψουμε τη λογική της μοιρολατρίας, τις πολιτικές που μας έφτασαν στο ξεκλήρισμα.

Οργανώνουμε τους μαζικούς αγώνες μας, ενάντια σε κάθε μέσω που χρησιμοποιούν για να μας φτωχοποιήσουν η Ευρωένωση, η ΚΑΠ και οι κυβερνήσεις τους νέες και παλιές.

Η απάντηση μας θα είναι οργάνωση και αγώνας.

Τα σχεδιά τους να μας βγάλουν από τη μέση, μαζεύοντας τη γη πέντε μεγαλοαγρότες και δυο μεγαλοεπιχειρήσεις που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα σε όλη τη Πελοπόννησο μετατρέποντάς μας εργάτες στα χωράφια μας θα πέσει στο κενό.

Ο κάθε φτωχός αγρότης, μαζί με την οικογένειά του, μαζί με τον υπόλοιπο αγωνιζόμενο λαό, να πάρει θέση στον αγώνα για την επιβίωσή του», καταλήγει η ΟΑΣΠΠ Πελοποννήσου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti