Προβληματική η λειτουργία των Ψηφιακών Συστημάτων Σπάρτης

Μη προκήρυξη μαθημάτων λόγω έλλειψης εκπαιδευτικού προσωπικού - Άκουσε τα αιτήματα των φοιτητών ο βουλευτής Στ. Αραχωβίτης

Τετάρτη, 06 Νοέμβριος 2019 07:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προβληματική η λειτουργία των Ψηφιακών Συστημάτων Σπάρτης

Με εκπροσώπους του φοιτητικού συλλόγου του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με έδρα τη Σπάρτη συναντήθηκε τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, οι φοιτητές έθεσαν γενικά ζητήματα αναφορικά με τη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, συζήτησαν για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη μη προκήρυξη μαθημάτων λόγω έλλειψης καθηγητών. Εκτενής αναφορά έγινε, επίσης, για τη σίτιση, το κυλικείο, τη μετακίνηση φοιτητών, καθώς και την έλλειψη φοιτητικής εστίας.  

Ο Σταύρος Αραχωβίτης τόνισε ότι θα είναι αρωγός στις διεκδικήσεις των φοιτητών και ότι «η επένδυση στη γνώση είναι η απάντηση στην κρίση». «Οι νέες και οι νέοι είναι η ελπίδα του τόπου μας, το μέλλον, το αύριο. Μαχόμαστε για τον εκσυγχρονισμό της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Λακωνία. Στο πλαίσιο αυτό, έγινε και η αναβάθμιση του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Πελοποννήσου σε πανεπιστημιακό Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Αραχωβίτης.

Τις επόμενες μέρες ο βουλευτής θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων Γρηγόρη Καραγιώργο.

5.11.2019

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti