Λακωνική παρουσία σε ευρωπαϊκό φεστιβάλ φυσικών επιστημών

Εκπρόσωπος η Ελένη Παλούμπα

Σάββατο, 09 Νοέμβριος 2019 10:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λακωνική παρουσία σε ευρωπαϊκό φεστιβάλ φυσικών επιστημών

Δώδεκα Έλληνες εκπαιδευτικοί συμμετείχαν με τις εργασίες τους στο 11ο Πανευρωπαϊκό φεστιβάλ «Οι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο» (Science on Stage), με θέμα «Δεξιότητες για το μέλλον» («Skills for the Future»), που διεξήχθη στο συνεδριακό κέντρο Εστορίλ (Estoril) στο Κασκαΐς (Cascais) της Πορτογαλίας, από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου 2019. Συνολικά, συμμετείχαν 450 εκπαιδευτικοί από 34 χώρες και η ελληνική αποστολή απέσπασε ένα βραβείο και πολλές διακρίσεις.

Η Ελένη Παλούμπα, χημικός, υπεύθυνη του Εργαστηριακού Κέντρου Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας έλαβε μέρος στη δωδεκαμελή ελληνική αποστολή του παραπάνω φεστιβάλ, ως βραβευθείσα στους 10ους Πανελλήνιους Αγώνες Κατασκευών και Πειραμάτων, που διεξήχθησαν στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Αιγάλεω τον Φεβρουάριο του 2019.

Η εργασία «Ενέργεια: Δείτε Μορφές, Βρείτε Μετατροπές, σε μια...Φανταστική Βόλτα με Ποδήλατο!» των Σωτήρη Μανδηλιώτη και Ελένης Παλούμπα, υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Σερρών και Λακωνίας αντίστοιχα, απέσπασε το 4ο από τα επτά βραβεία του Πανελλήνιου διαγωνισμού.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti