Ανοίγει τις πύλες της η μεγάλη έκθεση «Πελοπόννησος Expo»

Από 13 έως 17 Νοεμβρίου στην Τρίπολη - Παρουσία του υπουργού Αγρ. Ανάπτυξης και Τροφίμων τα εγκαίνια

Τρίτη, 12 Νοέμβριος 2019 15:39 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανοίγει τις πύλες της η μεγάλη έκθεση «Πελοπόννησος Expo»

Το ελληνικό επιχειρείν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη διοργάνωση της έκθεσης «Πελοπόννησος  Expo», που ανοίγει τις πύλες της την Τετάρτη (13/11), θεωρώντας την πολύτιμο εργαλείο για την προβολή και την επίτευξη εμπορικών συνεργασιών. Επιχειρήσεις της Πελοποννήσου και της υπόλοιπης Ελλάδας είναι έτοιμες να υποδεχτούν το κοινό στις εγκαταστάσεις της έκθεσης για να συστήσουν τα προϊόντα και υπηρεσίες τους.

Η έκθεση θα διαρκέσει από την Τετάρτη 13 έως Κυριακή 17 Νοεμβρίου στη βιομηχανική περιοχή της Τρίπολης (κτίριο ΓΕΑ) και θα λειτουργεί τις καθημερινές από 16:00 έως 21:00 και το Σαββατοκύριακο από 10:00 – 21:00.

Η τελετή εγκαινίων της έκθεσης θα λάβει χώρα την Τετάρτη (13/11) και ώρα 7:00 μμ στον χώρο εκδηλώσεων της έκθεσης, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Μάκη Βορίδη, ενώ θα παραστεί πλήθος επισήμων και σημαντικές παρουσίες του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου της Πελοποννήσου. Η τελετή εγκαινίων θα διεξαχθεί χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρου και ιερέων της Αρκαδίας.

Οι δηλώσεις
«Η σύνταξη των δυνάμεων των επιμελητηρίων προς όφελος των επιχειρήσεων έφερε, για άλλη μία φορά, τα καλυτέρα αποτελέσματα στη διοργάνωση της έκθεσης με πλήρης υπερκάλυψη του εκθεσιακού χώρου και πλούσιο πρόγραμμα συνεδρίων και εκδηλώσεων»,  ανέφεραν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής και οι αντιπρόεδροι των Επιμελητήριων Αργολίδας και Αχαΐας κκ Κωνσταντίνος Γκαργκάσουλας και Αριστείδης Τηλιγάδας, αντίστοιχα, οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές της έκθεσης.

Ο υπεύθυνος της διοργανώτριας εταιρίας «ALFA EXPO» κ. Άγγελος Καραμπίκας αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία του κορυφαίου θεσμού «Πελοπόννησος Expo» που έχει επίκεντρο τον Πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό .

Την καλή συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τα επιμελητήρια επισήμανε, από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. «Πρόκειται για την σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου», τόνισε ο κ. Νίκας και ισχυρίστηκε ότι «η Περιφέρεια θα στηρίξει τα επιμελητήρια με πράξεις». Ο περιφερειάρχης επανέλαβε ότι η Περιφέρεια από την πλευρά της θα διαθέσει περί τα 40.000.000 ευρώ για ενίσχυση τουριστικών επιχειρήσεων, μέσω του ΕΦΕΠΑΕ (Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία»). Παράλληλα, επαναβεβαίωσε ότι θα παράσχει στήριξη σε επιχειρήσεις για τη συμμετοχή τους σε εκθέσεις στο εξωτερικό που αφορούν την προβολή αγροτικών προϊόντων.

Διαδραστικό σεμινάριο
για τους εκθέτες
Μία ανάσα πριν από την έναρξη της έκθεσης, η αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας γέμισε με εκθέτες της «Πελοπόννησος Expo» για να παρακολουθήσουν το δωρεάν διαδραστικό σεμινάριο που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στις 16:30 στο πλαίσιο της έκθεσης.

Οι εισηγητές του σεμιναρίου κκ Δημήτρης Παπαδημητρίου, (Partner, People Development Consultant –  Wiseme.gr) και Μαργαρίτα Γουργιώτη (ΜD, Sales & Business Development Consultant – Wiseme.gr) βοήθησαν τους συμμετέχοντες – εκθέτες να εξοικειωθούν με τεχνικές προσεγγίσεις και έξυπνες πρακτικές παρουσίασης και πώλησης με σκοπό την ολοκληρωμένη προσέγγιση των επισκεπτών, την αποτελεσματική και στοχευμένη παρουσίαση των προϊόντων τους και τη δημιουργία χρήσιμου και ενεργού networking κατά τη διάρκεια εμπορικών εκθέσεων.

Δυναμικό «παρών»
από την ΟΕΕΣΠ
Στην έκθεση «Πελοπόννησος Expo» θα συμμετάσχει και η Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (ΟΕΕΣΠ), η οποία στο κάλεσμά της αναφέρει τα εξής:«Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO στην οποία συμμετέχει η Ομοσπονδία μας με δικό της περίπτερο (Ν68) από 13 – 17 Νοεμβρίου στην ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης (κτίριο ΓΕΑ ΑΕ).

Η Ομοσπονδία μας αποτελεί την μεγαλύτερη ομοσπονδία της Ε.Σ.Ε.Ε., έχοντας ως μέλη της 47 εμπορικούς και κλαδικούς Συλλόγους και εκπροσωπεί τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις 10 νομών στις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων. Έχει ως αντικείμενο την προώθηση και επίλυση θεμάτων που αφορούν την εμπορική τάξη και με τους αγώνες της συμβάλλει στην ανάπτυξη του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας.

Καλούμε όλα τα μέλη μας και τα Διοικητικά τους Συμβούλια να επισκεφθούν το περίπτερό μας, να συμμετάσχουν δυναμικά και να εγκαινιάσουν νέες συνεργασίες με επιχειρηματικούς, κοινωνικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς», καταλήγει η ΟΕΕΣΠ.

Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας της «Πελοπόννησος EXPO» είναι ο «Λακωνικός Τύπος» (www.lakonikos.gr).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti