Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου: Παρατείνεται η κατάταξη ξενοδοχείων και κάμπινγκ

Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2019 14:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου: Παρατείνεται η κατάταξη ξενοδοχείων και κάμπινγκ

Μέχρι τις 31/12/2021 παρατείνεται η προθεσμία κατάταξης των υφιστάμενων ξενοδοχείων και των κάμπινγκ σε κατηγορίες αστέρων, όπως ενημερώνει ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου, βάσει άρθρου που περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών που έχει κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.

Προβλέπονται οι εξής διαφοροποιήσεις:
- Όσα υφιστάμενα ξενοδοχεία καταταγούν μέχρι τις 31/12/2020, το πιστοποιητικό κατάταξης θα ισχύει για πέντε χρόνια.
- Όσα υφιστάμενα ξενοδοχεία καταταγούν από 1/1/2021 μέχρι 31/12/2021, το πιστοποιητικό κατάταξης θα ισχύει για τρία χρόνια.

Μετά την πάροδο της ανωτέρω προθεσμίας, η εγκατάσταση σφραγίζεται με απόφαση του προϊσταμένου της οικείας περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού κατάταξης από τον φορέα διαχείρισης του καταλύματος κατά τις κείμενες διατάξεις.

Όσα ξενοδοχεία έχουν καταταγεί μέχρι και την ημερομηνία δημοσίευσης αυτού του νόμου, η ισχύς του πιστοποιητικού κατάταξης παρατείνεται για επιπλέον τρία χρόνια από τη λήψη του.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti