Επίσπευση διαδικασιών για την πανεπιστημιούπολη του ΠΑΠΕΛ

Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2019 15:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επίσπευση διαδικασιών για την πανεπιστημιούπολη του ΠΑΠΕΛ

Στη δέσμευση ότι θα προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς από την πλευρά της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι διαδικασίες που αφορούν τις μελέτες για τη δημιουργία πανεπιστημιούπολης (campus) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στις εγκαταστάσεις του παλαιού ψυχιατρείου Τρίπολης, προέβη ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας προς τον πρύτανη του ΠΑΠΕΛ Αθανάσιο Κατσή, σε συνάντηση των δύο ανδρών, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στο γραφείο του κ. Νίκα στην Τρίπολη.

Ανάλογη δέσμευση υπήρξε από τον περιφερειάρχη και για το θέμα της στέγασης του νέου τμήματος της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου στο Ναύπλιο.

«Αποτελεί πεποίθησή μου ότι η ανάπτυξη της Περιφέρειας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πορεία του Πανεπιστημίου, το οποίο θα το στηρίξουμε σε όλα τα επίπεδα» επισήμανε ο περιφερειάρχης προς τον Αθ. Κατσή, από τον οποίον ζήτησε «να συνεχιστεί η καλή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο, τη γνωμοδότηση του οποίου επιζητεί η Περιφέρεια όσον αφορά θέματα επιστημονικού ενδιαφέροντος».

xeira20112019

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti