Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο για τα προβλήματα στον οικογενειακό βίο στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 03 Δεκέμβριος 2019 12:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο για τα προβλήματα στον οικογενειακό βίο στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα «Διαχείριση προβλημάτων οικογενειακού βίου» υλοποιήθηκε από το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάπτυξη Ικανοτήτων Ανθρώπινου Δυναμικού σε υπηρεσίες Κοινωνικής Πρόνοιας με έμφαση στις δομές της Εκκλησίας» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους.

Το πρόγραμμα έριξε αυλαία την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στο πνευματικό κέντρο της ενορίας Αφυσσού, με ομιλητή τον καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πανοσ. αρχ. Γρηγόριο Παπαθωμά, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Ειδικά θέματα ποιμαντικής της οικογένειας – οι μεταβολές στις σύγχρονες κοινωνίες και η επίδραση τους στην οικογένεια. Νέες μορφές οικογένειας». Στην συνάντηση παραβρέθηκε και μίλησε ο αναπληρωτής διευθυντής του Ιδρύματος Ποιμαντική Επιμόρφωσης αρχ. Θεολόγος Αλεξανδράκης.

Τη συνεδρία τίμησε, επίσης, με την παρουσία του ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τους δυο ομιλητές για τα όσα ανέπτυξαν, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης για τις αξιέπαινες δράσεις του όσον αφορά στην κατάρτιση των κληρικών σε καίρια κοινωνικά θέματα, όπως τα προβλήματα στον οικογενειακό βίο.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος