Σε απονομή βραβείων επιχειρηματικότητας ο Π. Δούκας (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2019 12:55 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε απονομή βραβείων επιχειρηματικότητας ο Π. Δούκας (ΦΩΤΟ)

Στην εκδήλωση απονομής των βραβείων «ΚΟΥΡΟΣ 2019» σε επιτυχημένους επιχειρηματίες, που πραγματοποιήθηκε για 25η χρονιά από τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας, την Πέμπτη 28/11 στο ξενοδοχείο «Intercontinental», έδωσε το «παρών» ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε «στην ανάγκη να αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπιζόταν μέχρι σήμερα το επιχειρείν και οι επιχειρηματίες. Να πιστέψουμε ότι ο επιχειρηματίας αξίζει της εμπιστοσύνης της Πολιτείας. Αν βέβαια παρεκκλίνει, τότε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης θα είναι βαρύς», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παυλόπουλος, προσθέτοντας ότι «η επιχειρηματικότητα θα αποτελέσει κινητήριο μοχλό ανάπτυξης για τον τόπο».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

Χρηστέα Diesel Service
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα