Υποδομές, δράσεις και εξωστρέφεια στη συνάντηση Επιμελητηρίου-Τζινιέρη

Πέμπτη, 19 Δεκέμβριος 2019 19:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υποδομές, δράσεις και εξωστρέφεια στη συνάντηση Επιμελητηρίου-Τζινιέρη

Σύσκεψη της διοικητικής επιτροπής του Επιμελητηρίου Λακωνίας με τον κ. Νίκωνα Τζινιέρη, αντιπεριφερειάρχη Προγραμματισμού & Ανάπτυξης, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18/12 στην έδρα του Επιμελητηρίου στο Γύθειο. Η συνάντηση διεξήχθη στο πλαίσιο γενικότερου προγραμματισμού ενημέρωσης του αντιπεριφερειάρχη για την κατάσταση του κάθε νομού, ώστε να προβεί στην επεξεργασία προτάσεων προς το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Παναρίτης και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου, αφού ευχήθηκαν στον κ. Τζινιέρη καλή επιτυχία στο έργο που έχει αναλάβει, του έθεσαν τα φλέγοντα ζητήματα των υποδομών της Λακωνίας (βελτίωση οδικού δικτύου, παράκαμψη Σκάλας-Βλαχιώτη, γέφυρες Ευρώτα, δομές υγείας, κλπ). Παράλληλα, ανέπτυξαν τις δράσεις του Επιμελητηρίου, ζητώντας την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας,  ειδικά στις δράσεις εξωστρέφειας που προγραμματίζει το Επιμελητήριο για το 2020. Τέθηκε, επίσης, το θέμα της συνεργασίας των επιμελητηρίων με την Περιφέρεια Πελοποννήσου στον  σχεδιασμό της συμμετοχής σε εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού, καθώς και της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωση των επιχειρήσεων γι’ αυτές και της διοργάνωσης της συμμετοχής τους.

Ο κ. Τζινιέρης ενημέρωσε τη διοίκηση του Επιμελητηρίου για τον γενικό σχεδιασμό της Περιφέρειας, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δραστηριοποίηση του Επιμελητηρίου και την ευχή για στενή συνεργασία σε όλα τα θέματα. Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί για την προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και την επίλυση των προβλημάτων του νομού.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος