Πίστωση 19,5 εκ. ευρώ για ενίσχυση νέων ΜμΕ τουριστικών επιχειρήσεων στην Πελοπόννησο

Παρασκευή, 03 Ιανουάριος 2020 18:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πίστωση 19,5 εκ. ευρώ για ενίσχυση νέων ΜμΕ τουριστικών επιχειρήσεων στην Πελοπόννησο

Κατά 6 εκατομμύρια αυξήθηκε, με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, η πίστωση που θα διατεθεί, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» του ΕΣΠΑ (ΠΕΠ Πελοποννήσου), για τη δράση «Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων», με αποτέλεσμα η χρηματοδότηση να ανέρχεται πλέον σε 19.500.000 ευρώ.

Με τη συγκεκριμένη δράση, ειδικότερα, ενισχύεται η υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων για τη δημιουργία νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στη συνέχεια υποστηρίζεται η λειτουργία τους για διάστημα έως 6 μηνών από την έναρξη.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η δυνατότητα ενίσχυσης μεγαλύτερου αριθμού επενδυτικών σχεδίων και κάλυψης, όσο το δυνατόν περισσότερο, της υψηλής ζήτησης των ενδιαφερομένων που σημειώθηκε στο πλαίσιο της πιο πάνω δράσης του ΕΠ ΕΠΑνΕΚ 2014 – 2020, δεδομένης της ύπαρξης μεγάλου αριθμού θετικά αξιολογημένων προτάσεων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti