Τη Σπάρτη επισκέπτεται ο Κλέων Γρηγοριάδης του ΜέΡΑ25

Σάββατο, 11 Ιανουάριος 2020 08:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τη Σπάρτη επισκέπτεται ο Κλέων Γρηγοριάδης του ΜέΡΑ25

Το ΜέΡΑ25 Λακωνίας έχει την τιμή να φιλοξενεί τον Κλέωνα Γρηγοριάδη, ηθοποιό, βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΜέΡΑ25, σήμερα Σάββατο 11 Ιανουαρίου και ώρα 6:00 μμ στον χώρο της Λέσχης «Σύμμετρον» στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης.

Η επίσκεψη του Κλέωνα Γρηγοριάδη οργανώνεται από την Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή Λακωνίας (ΠΣΕ Λακωνίας ΜέΡΑ25) και εντάσσεται στα πλαίσια των προσυνεδριακών εκδηλώσεων πανελλαδικά, εν όψει του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του ΜέΡΑ25 που θα λάβει χώρα τον Μάιο του 2020.

received 1484910258351812«Τόσο η δημιουργία τοπικών ομάδων σε όλη την Ελλάδα, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, είναι ο βασικός στόχος μας, ώστε να φτάσει η φωνή από όλη την Ελλάδα συντονισμένα στο Συνέδριο», αναφέρει το ΜέΡΑ25 Λακωνίας το οποίο τονίζει ότι «επιδιώκει να συνομιλήσει με όλους, με εργαζόμενους, με συνταξιούχους, με μικρομεσαίους ελεύθερους επαγγελματίες, με νέους, με φοιτητές, με γονείς, για να μας μεταφέρουν τις αγωνίες τους, τις ανάγκες τους και μαζί να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε τον νέο χώρο που θα βάλει μπροστά ξανά τον πολίτη, με δίκαιο τρόπο.

Έτσι, ώστε η εξυπηρέτηση των δανείων και των προϋπολογισμών να λαμβάνουν υπόψιν τους τη δυνατότητα αξιοπρεπούς επιβίωσης του μέσου Έλληνα και της μέσης Ελληνίδας, κάτι που το ΜέΡΑ25 έχει προβλέψει στο πρόγραμμά του.

Γιατί το ΜέΡΑ25  έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα ρεαλιστικής εξόδου της χώρας από την χρεοδουλοπαροικία με ριζοσπαστικό πρόσημο και προοδευτικό χαρακτήρα για τον πολίτη, τον οποίο θέτει ως προτεραιότητα.

Όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής του παρουσίας, το ΜέΡΑ25 ουσιαστικά αποτελεί την πραγματική αντιπολίτευση, μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί σε πράγματα που έχει αποφασίσει και πράξει ο ίδιος, και τα οποία συνεχίζει η παρούσα κυβέρνηση».

Στο κάλεσμά του το ΜέΡΑ25 Λακωνίας σημειώνει: «Σας περιμένουμε σε αυτή την προσυνεδριακή επικοινωνία για να μοιραστούμε όλοι και όλες, τις αγωνίες μας για την παρούσα κατάσταση, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, σε μια χαλαρή συζήτηση με όλες τις αποχρώσεις, δίνοντας προβάδισμα στις τοποθετήσεις του κοινού».

Περιοδεία στη νότια Λακωνία την Κυριακή
Αύριο Κυριακή 12 Ιανουαρίου θα ακολουθήσει επίσκεψη του βουλευτή του ΜέΡΑ25 Κλέωνα Γρηγοριάδη σε περιοχές της νότιας Λακωνίας.

Πληροφορίες:
Τηλ: 6945 357551
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: ΜέΡΑ25 Λακωνίας

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti