Μήπως το παιδί σας δυσκολεύεται στην Ανάγνωση;

Πέμπτη, 23 Ιανουάριος 2020 09:51 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μήπως το παιδί σας δυσκολεύεται στην Ανάγνωση;

Στο Κέντρο Αγωγής Παιδιού & Εφήβου «Εξέλιξη» διαθέτουμε μεγάλο αριθμό εργαλείων αξιολόγησης για το σχεδιασμό κατάλληλων παρεμβάσεων. Ένα ακόμη εργαλείο αξιολόγησης προστέθηκε στη βιβλιοθήκη των εργαλείων μας, η πιστοποιημένη ειδική παιδαγωγός του Κέντρου μας μπορεί σήμερα να σας δώσει απαντήσεις για την ανάγνωση του παιδιού σας!

Νέο Τεστ
Αναγνωστικών Δυσκολιών
Η ΔΑΔΑ είναι μια σύγχρονη, σταθμισμένη στην Ελλάδα δοκιμασία, η οποία αξιοποιεί τρεις παραμέτρους που παραδοσιακά περιλαμβάνονται στην αξιολόγηση της αναγνωστικής επίδοσης:
-την αναγνωστική αποκωδικοποίηση,
-την ευχέρεια
-την αναγνωστική κατανόηση.

Βασικός σκοπός της ανάπτυξης και της στάθμισης της Δοκιμασίας Αξιολόγησης Δεξιοτήτων Ανάγνωσης είναι η έγκυρη και αξιόπιστη αξιολόγηση της αναγνωστικής επίδοσης στην ελληνική γλώσσα, μαθητών και μαθητριών που φοιτούν στη βασική υποχρεωτική εκπαίδευση.

Επιπλέον, η ΔΑΔΑ προτείνεται για την έγκαιρη ανίχνευση αναγνωστικών δυσκολιών πριν το τέλος της Α΄ τάξης δημοτικού και τη συνδρομή στη διαγνωστική εκτίμηση των Ειδικών Αναγνωστικών Δυσκολιών και ειδικότερα της δυσλεξίας. Επιπρόσθετα, επιτρέπει την ποιοτική ανάλυση των αναγνωστικών λαθών και των αναγνωστικών συμπεριφορών.
Δίνεται η δυνατότητα αξιολόγησης της αναγνωστικής επίδοσης για όλες τις τάξεις του δημοτικού και του γυμνάσιου.

Κέντρο Αγωγής Παιδιού & Εφήβου «Εξέλιξη»
Λεωνίδου 1, Σπάρτη Λακωνίας
Υποκατάστημα: Λεωνίδου 40
Τηλ. 2731081050 & 2731082009, 6978733472
Site : www.kentro-exelixi.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος