Μεγάλη η προσέλευση στην αιμοδοσία του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης

Τρίτη, 28 Ιανουάριος 2020 13:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μεγάλη η προσέλευση στην αιμοδοσία του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 17η εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22/1 σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης. Στο νοτιότερο σημείο της ηπειρωτικής Ελλάδας, η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών από τη  Μάνη και την ευρύτερη περιοχή ήταν συγκινητική.

Σε δήλωσή του ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας, Δρ Ανάργυρος Μαριόλης αναφέρει: «Ναι, αγαπητοί μου φίλοι και συμπατριώτες, δεν μπορώ να αποτυπώσω το μαγευτικό σας βλέμμα και αναρωτιέμαι ποιος πραγματικά μπορεί να απαλλαγεί από αυτό.

Παλιοί και νέοι εθελοντές αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συνέρρευσαν στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης προκειμένου να προσφέρουν χαρά, χαμόγελο και ζωή. Ο σπόρος της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο έχει ήδη φυτευτεί στις καρδιές σας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι πρόσφεραν απλόχερα αυτό που για εκείνους είναι δεδομένο, αλλά για κάποιους άλλους είναι αχτίδα σωτηρίας Ζώντας μαζί σας σε ένα αιώνιο παρόν».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα