Στην υπηρεσία της κοινωνίας το 2ο Νηπιαγωγείο Μολάων

Παραδίδεται τον Μάρτιο η νέα σχολική μονάδα

Τετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2020 15:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην υπηρεσία της κοινωνίας το 2ο Νηπιαγωγείο Μολάων

Μετά την ανέγερση και τη λειτουργία του 1ου Νηπιαγωγείου Μολάων, ολοκληρώθηκε και η ανέγερση του 2ου Νηπιαγωγείου στη λακωνική πόλη, το οποίο όπως ενημερώνει ο Δ. Μονεμβασίας αναμένεται να παραδοθεί στους μαθητές της ΔΕ Μολάων στις αρχές Μαρτίου.

Το κτήριο έχει εμβαδό 414,60 τμ και περιλαμβάνει δύο αίθουσες διδασκαλίας, μια αίθουσα πολυδύναμου χώρου, χώρους υποδοχής – διοίκησης, χώρους υγιεινής, τραπεζαρία-κουζίνα, αποθήκη, λεβητοστάσιο και βοηθητικές υπηρεσίες. Επισημαίνεται ότι σε όλους τους χώρους προβλέπεται άνετη πρόσβαση και παραμονή για ΑMΕΑ, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων έχουν δημιουργηθεί χώρος αναψυχής - παιχνιδιού και χώροι στάθμευσης που βρίσκονται σε τέτοιο σημείο που να εξασφαλίζουν ασφάλεια στα νήπια.

«Με την ανέγερση του νέου νηπιαγωγείου, αφενός επιλύθηκε ένα χρόνιο πρόβλημα στέγασης των νηπίων της ΔΕ Μολάων και αφετέρου αναβαθμίστηκαν οι υποδομές της προσχολικής εκπαίδευσης στην περιοχή», σημειώνει ο δήμαρχος Μολαών κ. Ηρακλής Τριχείλης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti