Συντηρείται ο δρόμος Νεάπολης-Παλαιοκάστρου

Τετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2020 12:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συντηρείται ο δρόμος Νεάπολης-Παλαιοκάστρου

Υπογράφηκε η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου  «Συντήρηση Οδικού Άξονα Νεάπολη – Λιμάνι Παλαιοκάστρου του Δήμου Μονεμβασίας», συνολικού προϋπολογισμού 182.648,21 ευρώ.

Η Δημοτική Αρχή Μονεμβασίας εκπόνησε τη μελέτη του έργου και εξασφάλισε τις απαραίτητες εγκρίσεις προκειμένου ο φάκελος να είναι πλήρης για να χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Σ.Α.Ε.Π 526 της Περιφέρειας Πελοποννήσου «Συντήρηση–επισκευή–βελτίωση συγκοινωνιακών έργων Π.Ε Λακωνίας» και από πόρους του Δήμου ύψους 388.000 ευρώ.

Η εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου αφορά σε εργασίες διαμόρφωσης διατομών, τεχνικών έργων, τσιμεντόστρωσης της χωμάτινης οδού σε μήκος 1.700 μ. μέσου πλάτους 5,00 μ., καθώς και κατασκευή χαμηλού στηθαίου προστασίας από οπλισμένο σκυρόδεμα τόσο στην εσωτερική πλευρά (βραχοπαγίδα), όσο και στην εξωτερική πλευρά του δρόμου.

«Το εν λόγω έργο θα συμβάλει αφενός στη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων της παραγωγής, διευκολύνοντας την ασφαλή πρόσβασή τους στον τόπο εργασίας τους και στο λιμάνι και αφετέρου στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, με θετικές επιπτώσεις στο τοπικό εισόδημα», δηλώνει ο δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Χρηστέα Diesel Service
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα