Η Κυριακή των Β’ Νηστειών στη Μητρόπολη Μάνης

Πέμπτη, 19 Μάρτιος 2020 13:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Κυριακή των Β’ Νηστειών στη Μητρόπολη Μάνης

Την Κυριακή 15 Μαρτίου, Κυριακή των Β’ Νηστειών, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Γυθείου.

Κατά τη διάρκεια του κοινωνικού, ο προϊστάμενος ιερέας το Ιερού Ναού, πρωτ. Ηλίας Μανιατάκος, ανέγνωσε τις εγκυκλίους του ποιμενάρχη της Μάνης «περί της Θείας Κοινωνίας», ενώ αναφέρθηκε και στα  προληπτικά μέτρα μη εξαπλώσεως του ιού του κορωνοϊού.

Λίγο πριν από την απόλυση της Θείας Λειτουργίας εψάλη δέηση προς τον Κύριο για την προστασία του λαού από την επιδημία που μαστίζει τη χώρα μας.

Σημειώνεται ότι η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Γυθείου τελέστηκε προτού της απόφασης του πρωθυπουργού για αναστολή λειτουργίας στους ιερούς ναούς της χώρας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia