Τροποποιήσεις στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Λακωνίας

Το πρόγραμμα θα ορίζεται καθημερινά

Πέμπτη, 19 Μάρτιος 2020 17:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τροποποιήσεις στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Λακωνίας

Λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί με την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα,  το πρόγραμμα των δρομολογίων του ΚΤΕΛ Ν. Λακωνίας πρός όλους τους προορισμούς (εκτός κι εντός Λακωνίας) θα διαμορφώνεται σε καθημερινή βάση, βάσει των αναγκών που προκύπτουν.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Λακωνικού Τύπου», για την Παρασκευή (20/3) θα πραγματοποιηθούν μόνο δύο δρομολόγια από Σπάρτη προς Αθήνα (10:30΄ και 17:00). Επίσης, την Παρασκευή θα γίνει και το τελευταίο δρομολόγιο προς Καλαμάτα (14:30΄)  και είναι άγνωστο ακόμα πότε θα τεθεί ξανά σε ισχύ.

Εντός Λακωνίας, τα δρομολόγια έχουν ελαχιστοποιηθεί σημαντικά, καθώς υπάρχουν περιοχές εξυπηρετούνται με μόνο ένα δρομολόγιο την εβδομάδα.

Η ιστοσελίδα του ΚΤΕΛ Λακωνίας δεν θα ανανεώνεται πλέον και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με τα εκδοτήρια Σπάρτης (27310 26441) ή Κηφισού (210 5124913), μετά το μεσημέρι οπότε θα έχει οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα της επόμενης μέρας, ώστε να πληροφορούνται για τα δρομολόγια που θα διενεργούνται.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti