Εξ’ αποστάσεως μαθήματα για τη Σχολή Αγιογραφίας της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης

Τετάρτη, 25 Μάρτιος 2020 16:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εξ’ αποστάσεως μαθήματα για τη Σχολή Αγιογραφίας της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης

Η Σχολή Αγιογραφίας της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης «Φώτης Κόντογλου» συνεχίζει τα μαθήματά της εξ’ αποστάσεως.

Οι καθηγητές της σχολής, θέλοντας να παραμείνουν κοντά στους μαθητές τους που καρτερικά υπομένουν τη διαδικασία της καραντίνας, αποφάσισαν να συνεχίσουν τη ροή των μαθημάτων με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Έτσι λοιπόν, παρέχεται η δυνατότητα, μέσα από φωτογραφίες, κείμενα, ολιγόλεπτα αλλά άκρως διευκρινιστικά βίντεο και skype meetings, να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εκπαίδευση των φοιτητών της σχολής. Οι τυχόν απορίες θα απαντώνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της σχολής: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών