Έναρξη υποβολής αιτήσεων για προγράμματα σπουδών του ΕΑΠ

Πέμπτη, 26 Μάρτιος 2020 15:45 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έναρξη υποβολής αιτήσεων για προγράμματα σπουδών του ΕΑΠ

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ενημερώνει ότι  την Παρασκευή 27 Μαρτίου και ώρα 12:00 μμ ξεκινάει η περίοδος υποβολής αιτήσεων για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, για πάνω από 20 χρόνια, προσφέρει σπουδές διαδικτυακά, σπουδές προσαρμοσμένες στον χώρο και στον χρόνο  κάθε ενδιαφερόμενης/ου. Η/ο κάθε φοιτήτρια/τής έχει τη δυνατότητα, να επιλέξει ανάμεσα σε δια ζώσης και on line ομαδικές συμβουλευτικές συναντήσεις, λαμβάνοντας διαρκώς ανατροφοδότηση από  την/τον σύμβουλο καθηγήτρια/τη του τμήματός της/ου.

Με αυτό τον τρόπο η/ο φοιτήτρια/της αναπτύσσει δεξιότητες, που άπτονται όχι μόνο του γνωστικού αντικειμένου που έχει επιλέξει, αλλά και εκείνου της εξοικείωσης με τον γραπτό λόγο και τη χρήση της τεχνολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έναρξη των αιτήσεων μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΕΑΠ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος