Από 30/3 έως 9/4 οι αιτήσεις για τις Πανελλαδικές

Παρασκευή, 27 Μάρτιος 2020 17:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Από 30/3 έως 9/4 οι αιτήσεις για τις Πανελλαδικές

Από τις 30 Μαρτίου έως και τις 9 Απριλίου θα μπορούν οι τελειόφοιτοι των γενικών και επαγγελματικών λυκείων να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για συμμετοχή στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις.

Τη σχετική εγκύκλιο υπέγραψε την Παρασκευή (27/3) η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ενώ σύμφωνα με την άτυπη ενημέρωση του υπουργείου, οι αιτήσεις – δηλώσεις για τις Πανελλήνιες θα υποβάλλονται μέσω email (από 30/3/2020 έως 9/4/2020), προκειμένου να συλλεχθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Όπως επισημαίνει το υπουργείο, οι ημερομηνίες διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα εξαρτηθούν από τα δεδομένα αναφορικά με την εξάπλωση του κορονοϊού και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Πρόθεση παραμένει να πραγματοποιηθούν όσο το δυνατόν πιο κοντά στις καθιερωμένες ημερομηνίες.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος