Γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης ανοίγει το Νοσοκομείο Σπάρτης

Παρασκευή, 03 Απρίλιος 2020 22:17 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης ανοίγει το Νοσοκομείο Σπάρτης

Τη λειτουργία τηλεφωνικής γραμμής συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης ατόμων που αδυνατούν να διαχειριστούν τη νέα κατάσταση, ανακοίνωσε το Ψυχιατρικό Τμήμα της Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης του ΓΝ Λακωνίας.

Τη λειτουργία της νέας υπηρεσίας συντονίζει ο διευθυντής του Ψυχιατρικού Τμήματος κ. Βασίλειος Πάσχος, ενώ στα αιτήματα ψυχολογικής υποστήριξης ανταποκρίνονται η ψυχολόγος και η κοινωνική λειτουργός του Νοσοκομείου Σπάρτης, από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 9:00-13:00, στα τηλέφωνα 27310 93184 και 27310 93220.

Η σχετική ανακοίνωση της Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης αναφέρει:

«O κορωνοϊός έχει φέρει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής μας. Μέσα στην καινούργια πραγματικότητα συχνά αναδύονται συναισθήματα απελπισίας, φόβου και άγχους.

Η αβεβαιότητα και οι αντιφατικές πληροφορίες μπορεί να οδηγήσουν σε σπασμωδικές αντιδράσεις και επιβάρυνση των ψυχικά ευάλωτων ατόμων. Μέσα σε αυτό το κλίμα με αίσθημα επιστημονικής ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης το Ψυχιατρικό Τμήμα της Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης του Γεν. Νοσ. Λακωνίας οργανώνει τη λειτουργία τηλεφωνικής γραμμής συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης των συμπολιτών μας, για τη στήριξη των ατόμων που αδυνατούν να διαχειριστούν τη νέα κατάσταση.

Η τηλεφωνική γραμμή βοήθειας προσφέρει μία ευκαιρία συζήτησης, στήριξης κι ελπίδας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος