Νίκας: «Μόνο θυμηδία προκαλεί η αντίδραση του προκατόχου μου»

Απάντηση περιφερειάρχη στις δηλώσεις Τατούλη

Τετάρτη, 22 Απρίλιος 2020 11:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νίκας: «Μόνο θυμηδία προκαλεί η αντίδραση του προκατόχου μου»

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σχολιάζοντας την ανακοίνωση που εκδόθηκε από την πλευρά του πρώην περιφερειάρχη κ. Τατούλη και ορισμένων περιφερειακών συμβούλων, σχετικά με την κατάσταση και τα κρούσματα  κορονοϊού στη δομή φιλοξενίας  μεταναστών στο Κρανίδι Αργολίδας, μεταξύ άλλων τονίζει ότι η στάση που τηρεί ο προκάτοχός του μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει.

Συγκεκριμένα ο κ. Νίκας, στην απάντησή του, υπογραμμίζει:«Η επιθετικότητα, η προκλητικότητα, η στρεψοδικία, η μισαλλοδοξία του πρώην περιφερειάρχη και κάποιων ακολούθων του κατά του πρωθυπουργού, της κυβέρνησης και του περιφερειάρχη, μόνο θυμηδία προκαλούν.

Απλά θυμίζουμε πως οι δομές φιλοξενίας μεταναστών στην Κόρινθο, την Τρίπολη, το Κρανίδι και άλλες περιοχές της Πελοποννήσου, στήθηκαν επί των ημερών του και με τις ευλογίες του. Προφανώς, όμως, τον ενοχλεί η συντονισμένη και εξόχως αποδοτική προσπάθεια αντιμετώπισης ενός τεράστιου και παγκόσμιου υγειονομικού προβλήματος, που επιτυγχάνεται με την ευρύτερη δυνατή συνεργασία».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος