Βαλιώτης σε Δούκα: «Επιτέλους βάλτε φρένο στον αντιδήμαρχο»

Πέμπτη, 23 Απρίλιος 2020 11:19 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βαλιώτης σε Δούκα: «Επιτέλους βάλτε φρένο στον αντιδήμαρχο»

Επιστολή προς τον δήμαρχο Σπάρτης, απέστειλε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Δήμου Σπάρτης», κ. Βαγγέλης Βαλιώτης, αναφερόμενος στην στάση του αντιδημάρχου Δημήτρη Καπονικολού και τις αντιδράσεις που προκάλεσε, έπειτα από ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με την 21η Απριλίου 1967.

Αναλυτικά ο κ. Βαλιώτης αναφέρει στην επιστολή του:

«Επιτέλους βάλτε φρένο στον Αντιδήμαρχο !!!
21η Απριλίου1967. 53 χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα αυτή που στη συνείδηση του λαού μας έχει καταγραφεί σαν αποφράδα.
Να τον χαίρεστε κ. Δήμαρχε Σπάρτης.
Σε μια τέτοια μέρα, όπως η χθεσινή, που οι μνήμες είναι ακόμα νωπές για αυτές τις μαύρες μέρες της ιστορίας είναι απαράδεκτες τέτοιου είδους συμπεριφορές
Αν συμφωνείτε με τον αντιδήμαρχο σας τον αφήνετε να εκπροσωπεί τον Δήμο Σπάρτης και να προκαλεί τα δημοκρατικά αισθήματα των πολιτών.
Δεν μας προκαλεί ωστόσο εντύπωση κ. Δούκα μια και στο παρελθόν ανεχθήκατε φασιστικές - ρατσιστικές δράσεις του Αντιδήμαρχου , τώρα εμφανίζεται στα social media να γιορτάζει την απριλιανή χούντα.
κ. Δήμαρχε η σιωπή και η απραξία δεν είναι πολιτική πράξη, μάλλον με συμφωνία μοιάζει.
Είναι καιρός να πάει σπίτι του
Γιατί:
Τέτοιες μέρες, το 1967 η ξενοκίνητη Χούντα των Συνταγματαρχών έβαλε τη χώρα σε ¨γύψο¨, σε διεθνή απομόνωση και οδήγησε στην τραγωδία της Κύπρου.
Για να επιβληθούν χρειάστηκαν να χρησιμοποιήσουν βία, διώξεις, φυλακίσεις, εξορίες, δολοφονίες.
Οι διώξεις, οι φυλακές, οι εξορίες, τα βασανιστήρια και οι δολοφονίες δεν κατάφεραν να πνίξουν τη δίψα του λαού και της νεολαίας για δημοκρατία και ελευθερία.
Η αντίσταση του λαού μας δίδαξε ότι τις καλύτερες λύσεις στις μεγαλύτερες δυσκολίες, τις δίνει ο αγώνας για δημοκρατία, ελευθερία, κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη.
Σήμερα μπροστά σε νέες πρωτόγνωρες δυσκολίες και προκλήσεις, είναι ανάγκη τη δημοκρατία να την προστατεύουμε από φανερούς και κρυφούς εχθρούς, όλοι μαζί, και ο καθένας χωριστά. Και να παλεύουμε για να γίνεται κάθε μέρα βαθύτερη, πιο ουσιαστική, αγκαλιάζοντας μαζί με τις ατομικές και πολιτικές ελευθερίες την ουσιαστική ισότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη.
Αναμένουμε την αντίδρασή σας!!!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland