Δούκας: «Ο Δήμος βρίσκεται σε επαγρύπνηση»

Πέμπτη, 23 Απρίλιος 2020 17:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δούκας: «Ο Δήμος βρίσκεται σε επαγρύπνηση»

Όπως ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου Σπάρτης, ο Δήμαρχος απέστειλε στους Υπουργούς Εσωτερικών, Μετανάστευσης, Υγείας καθώς επίσης και στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, επιστολή με την οποία τους ενημερώνει για την κατάσταση στη δομή φιλοξενίας προσφύγων της πόλης μας καθώς επίσης και για τις ενέργειες και τα μέτρα του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης ενώ παράλληλα ζητά από τις αρμόδιες αρχές να διενεργήσουν άμεσα προληπτικούς ελέγχους.

Παράλληλα ο Πέτρος Δούκας, τονίζει πως μέχρι σήμερα, δεν έχει υπάρξει θετικό κρούσμα του Covid-19 στο Νοσοκομείο Σπάρτης –εκτός του 89χρονου που έχει ήδη αναρρώσει.
«Οι υπεύθυνοι στη δομή φιλοξενίας προσφύγων καθώς επίσης και η διοίκηση της ξενοδοχειακής μονάδας, φροντίζουν να ακολουθούνται πιστά και αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, ενώ η Δημοτική Αστυνομία, έπειτα από εντολή της δημοτικής αρχής, παρακολουθεί στενά τις εξόδους των φιλοξενούμενων μεταναστών ώστε να μην κυκλοφορούν άσκοπα και δίχως την απαιτούμενη έγκριση» επισημαίνει ο κ. Δούκας.

Αρωγός στην συνολική προσπάθεια του Δήμου Σπάρτης, είναι και το Α.Τ. Σπάρτης, εφαρμόζοντας αυστηρά και ευσυνείδητα τις διατάξεις και τις σχετικές κυβερνητικές οδηγίες που έχει λάβει.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών