Με εκπροσώπους φορέων της Λακωνίας συνομίλησε ο Αθ. Δαβάκης

Σάββατο, 25 Απρίλιος 2020 09:22 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με εκπροσώπους φορέων της Λακωνίας συνομίλησε ο Αθ. Δαβάκης

Την ευκαιρία να συνομιλήσει μέσω διαδικτύου με εκπροσώπους επαγγελματικών φορέων της Λακωνίας, είχε το απόγευμα της Παρασκευής 24/04 ο βουλευτής Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης.
Στη συζήτηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Γιάννης Παναρίτης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης κ. Παναγιώτης Φλώρος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας  Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Λακωνίας, κ. Σωτήρης Ροϊνός και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Σπάρτης, κ. Βασίλης Τσαρούχας.

Ο κ. Δαβάκης άκουσε προσεκτικά τις τοποθετήσεις τους, οι οποίες ήταν εστιασμένες στα πραγματικά και επείγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της Λακωνίας, λόγω της πανδημίας.

Από την πλευρά του ο Βουλευτής Λακωνίας, τους ανέλυσε τις αποφάσεις, τους σχεδιασμούς και τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης τόσο στο εσωτερικό οικονομικό μέτωπο, όσο και στο ευρωπαϊκό επίπεδο, που στοχεύουν στην ανάσχεση των οικονομικών συνεπειών που επέφερε η εξάπλωση του Covid-19.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος