Ακυρώθηκαν ως μη νόμιμες 4 αποφάσεις του περιφερειάρχη

από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Τρίτη, 28 Απρίλιος 2020 09:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ακυρώθηκαν ως μη νόμιμες 4 αποφάσεις του περιφερειάρχη

Μη νόμιμες έκρινε ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αποφάσεις του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, που αφορούσαν μετακινήσεις υπαλλήλων και μεταβίβασης αρμοδιοτήτων, καθώς διαπιστώθηκαν παραβάσεις που σχετίζονται με τον υφιστάμενο Οργανισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» με επικεφαλής τον Πέτρο Τατούλη, οι αποφάσεις που αφορούσαν μετακινήσεις υπαλλήλων που υπηρετούν στις Π.Ε. Μεσσηνίας και Αρκαδίας, καθώς και μεταβίβασης αρμοδιοτήτων, δικαιώνουν απόλυτα τη «Νέα Πελοπόννησο», η οποία εγκαίρως είχε αναδείξει εντός του Περιφερειακού Συμβουλίου τις παράνομες μεθοδεύσεις του κ. Νίκα.

«Όταν μιλούσαμε για αποφάσεις που δεν στηρίζονται στη νομιμότητα, κάποιοι έσπευσαν να μας κατηγορήσουν για υπερβολική αντίδραση. Σήμερα που οι θέσεις της παράταξής μας έχουν δικαιωθεί απόλυτα, αναμένουμε από την Περιφερειακή Αρχή- όσο δύσκολο και αν της είναι- να πράξει τα δέοντα, προκειμένου να συμμορφωθεί με τη νομιμότητα», καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος