Ξεκινούν οι αιτήσεις εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς του Δ. Ανατολικής Μάνης

Ξεκινούν οι αιτήσεις εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς του Δ. Ανατολικής Μάνης

Στις 10 Μαΐου αναμένεται να ξεκινήσουν οι αιτήσεις για τις εγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Γυθείου και Αρεόπολης.
Δικαίωμα εγγραφής, έχουν όλα τα παιδιά τα οποία κατά την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του σταθμού ( 1η Σεπτεμβρίου) έχουν συμπληρώσει την απαιτούμενη ηλικία, η οποία είναι από 2,5 ετών ως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής:
-Αίτηση
-Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και όπου αυτό δεν είναι εφικτό, ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού.
-Βεβαίωση εργοδότη ότι και οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι ή πρόκειται να εργασθούν εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης εγγραφής με προσδιορισμό του ύψους των αποδοχών τους.
-Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή κάρτα ανεργίας σε ισχύ, του γονέα ή των γονέων που είναι άνεργοι.
-Βεβαίωση υγείας του παιδιού, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από παιδίατρο, καθώς και αντίγραφο του βιβλιάριου υγείας του με τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού. Επίσης αποτελέσματα φυματινοαντίδρασης Mantoux όπως κάθε φορά προβλέπεται από το ΕΠΕ.
-Αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους και αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος των γονέων.
-Για τους αλλοδαπούς, άδεια παραμονής σε ισχύ του παιδιού και των γονέων.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στα αντίστοιχα γραφεία των παιδικών σταθμών και στην έδρα του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 30 Μαΐου.
Να σημειωθεί πως εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις, αιτήσεις εγγραφής υποβάλλονται και σε όλη την διάρκεια του έτους.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

 
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος