Αρίστευσε πρόταση του Δ. Σπάρτης για την κυκλική οικονομία

Σάββατο, 09 Μάιος 2020 09:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αρίστευσε πρόταση του Δ. Σπάρτης για την κυκλική οικονομία

Κάθε προγνωστικό ξεπέρασε η πρόταση με τίτλο «Ολοκληρωμένες Δράσεις για Κυκλική  Οικονομία και Μηδενικά Απόβλητα στον Δήμο Σπάρτης» που υποβλήθηκε για χρηματοδότηση από το «Πράσινο Ταμείο». Η πρόταση εγκρίθηκε, αναδεικνυόμενη μάλιστα  πρώτη από τις 105 που κατατέθηκαν στη σχετική λίστα αξιολόγησης, λαμβάνοντας βαθμολογία 90/100!

Η εκπρόσωπος της «Nowaste21» κ. Έφη Τριτοπούλου ανέφερε: «Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Σπάρτης και τον δήμαρχο Πέτρο Δούκα, και τους φορείς που υποστήριξαν την πρόταση: ΕΙΤ Climate KIC Hub Greece, Ελληνικό Δίκτυο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Ηνωμένων Εθνών (UN SDSN HELLAS), Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας (ΣΥΒΙΠΥΣ), Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ), Ένωση Διπλωματούχων Ελληνίδων Μηχανικών (ΕΔΕΜ), LIFE REWEEE, Μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός φορέας “Ακαδημία Επιχειρηματικότητας (Academy of Entrepreneurship)”, Μη κερδοσκοπικός φορέας “Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών”».

Αναλυτικές πληροφορίες και λεπτομέρειες για τον παραπάνω σχεδιασμό θα γίνουν γνωστές σε προσεχές δημοσίευμα του «Λακωνικού Τύπου».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti