Οι αυτοκινητιστές τίμησαν τον προστάτη τους στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 12 Μάιος 2020 12:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι αυτοκινητιστές τίμησαν τον προστάτη τους στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Προς τιμήν του προστάτη των αυτοκινητιστών, Αγίου Χριστοφόρου, πραγματοποιήθηκε αρτοκλασία το Σάββατο 9/5 στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος Σπάρτης.

Λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς και διάδοσης του κορονοϊού, στον ναό παρευρέθηκαν μόνο δύο εκπρόσωποι του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Σπάρτης και Υπολοίπου Νομού Λακωνίας «Η ΑΠΕΛΛΑ», καθώς και εκπρόσωποι των άλλων κλάδων των επαγγελματικών οργανώσεων των αυτοκινητιστών, ήτοι των λεωφορείων και των φορτηγών.

Τους άρτους ευλόγησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, ο οποίος ευχήθηκε «υγεία, πολλές, καλές και ασφαλείς διαδρομές» σε όλους τους οδηγούς επαγγελματίες και μη.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος