Μέτρα για τις δασικές πυρκαγιές παίρνει ο Δ. Μονεμβασίας

Πέμπτη, 14 Μάιος 2020 15:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μέτρα για τις δασικές πυρκαγιές παίρνει ο Δ. Μονεμβασίας

Σύσκεψη με αντικείμενο τον συντονισμό και την εφαρμογή μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας σε επίπεδο δήμου, στα πλαίσια της αντιμετώπισης κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Μαΐου στο δημαρχείο Μονεμβασίας στους Μολάους.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, ο αντιδήμαρχος  Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννης Σουρλάς, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Κόκκορης, ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μολάων, ο λιμενάρχης Νεάπολης, ο δασάρχης Μολάων, ο εκπρόσωπος του  ΚΕΕΜ Σπάρτης, ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής  Προστασίας του δήμου, ο προϊστάμενος της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών δήμου και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη δρομολόγηση έργων και δράσεων αντιπυρικής προστασίας από πλευράς δήμου αλλά και στην οργάνωση, τον συντονισμό και στην ετοιμότητα των αρμοδίων εμπλεκομένων υπηρεσιών και ανθρώπινου δυναμικού για την αντιμετώπιση κινδύνων που προέρχονται από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών.

«Ο Δήμος Μονεμβασίας με αίσθημα ευθύνης για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της υγείας και της περιουσίας των πολιτών, θα παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις και σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς θα προβαίνει σε οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια κρίνεται απαραίτητη», δηλώνει ο δήμαρχος Ηρ. Τριχείλης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος