«Μόνοι κερδισμένοι θα είναι οι δημότες μας και φυσικά το περιβάλλον»

Απάντηση Κανακάκου σε Σκρουμπέλο

Παρασκευή, 15 Μάιος 2020 12:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Μόνοι κερδισμένοι θα είναι οι δημότες μας και φυσικά το περιβάλλον»

Τη δική του εκδοχή στους ισχυρισμούς του τέως αντιδημάρχου Βασίλη Σκρουμπέλου, σε άρθρο του για τη διαχείριση απορριμμάτων, δίνει ο νυν αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δ. Σπάρτης, Χρήστος Κανακάκος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κανακάκος απαντάει στην παρέμβαση Σκρουμπέλου ως εξής: «Με αφορμή άρθρο του τ. Αντ/χου καθαριότητας του Δήμου κ. Β. Σκρουμπέλου επισημαίνω τους εντελώς λανθασμένους μαθηματικούς υπολογισμούς που σας οδήγησαν στον  περιπαικτικό τίτλο “Χαρές που θα κάνουν τα σκουπίδια μας! Θα χορτάσουν βόλτες!”, με αποτέλεσμα τα σπασμένα να τα πληρώσουν οι Δημότες.

Ειδικότερα αναφέρεται ότι τα σκουπίδια από τη θέση ‘’Αλογομάνδρα’’ έως τον τελικό χώρο διαχείρισης του ΣΔΙΤ στη Σκάλα θα ‘’κάνουν ταξίδια’’ επιπλέον της σημερινής θέσης στην ‘’προβατομάνδρα’’ Αφυσσιού 79 χλμ.
Διέφυγε όμως του αρθρογράφου να υπολογίσει
1. τη σημερινή απόσταση που διανύουν τα σκουπίδια &
2. το γεγονός ότι από το ΣΜΑ τα σκουπίδια προς το ΣΔΙΤ της Σκάλας  θα τα μεταφέρει η εταιρεία του ΣΔΙΤ.

Συνεπώς η απόσταση θα είναι 20+20=40-14=26χλμ  και όχι 79χλμ που ισχυρίζεται ο τ. συναδελφός μου. Θα μου πείτε στα 79  έπεσε έξω 53χλμ δεν είναι και  μεγάλο λάθος!!!

Ας έρθουμε τώρα και στα ταξίδια των απορριμματοφόρων. Ισχυρίζεται ότι θα διανύουν 158 χλμ πέφτοντας στην ίδια παγίδα.

Ο ορθός υπολογισμός της επιπλέον απόστασης για τους λόγους που προανέφερα είναι (20+20+20+20)-(7+7+7+7) =52 χιλ και όχι 158 χλμ θα μου πείτε κάναμε λάθος στα 158  τα 106χλμ δεν και μεγάλη η διαφορά!!!»

Ο Χρ. Κανακάκος προσθέτει: «Είναι γιατί ισχυρίζεται ότι τα σπασμένα θα τα πληρώσουν οι Δημότες,  θέλοντας έτσι να δημιουργηθούν εντυπώσεις,  κάτι που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη πραγματικότητα.

Χαίρουμε που καταλήγοντας υπερασπίζεται ως μοναδική λύση αυτή του ΣΔΙΤ της Περιφέρειας και μάλιστα επιθυμεί την επίσπευση των διαδικασιών για την λειτουργία του, ενώ στο υπόλοιπο άρθρο του βάλει κατά αυτής της λύσης.

Δεν καταλαβαίνω το λόγο αλλά μάλλον χρειάζεται να διαθέτει κανείς ιδιαίτερες ικανότητες για να το εξηγήσει.

Δηλώνω την αμέριστη  συμπαράστασή μου στις δικαστικές περιπέτειες του τ. συναδέλφου μου, τις οποίες έχω υποστεί και εγώ πολλάκις κατά το παρελθόν, και είμαι σίγουρος πως οι ευθύνες θα αποδοθούν στους πραγματικά υπεύθυνους για όλη αυτή την κατάσταση που ταλανίζει μέχρι και σήμερα τον τόπο μας.

Συνεπώς χαρές ΔΕΝ θα κάνουν τα σκουπίδια μας αφού ΔΕΝ θα κάνουν βόλτες αλλά  μόνοι κερδισμένοι  θα είναι οι Δημότες μας και φυσικά το περιβάλλον», καταλήγει ο Χρ. Κανακάκος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος