Έγκριση αποκατάστασης του έργου τέχνης στο Ξενία Σπάρτης στο επόμενο ΔΣ

Αναλυτικά όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

Παρασκευή, 15 Μάιος 2020 17:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έγκριση αποκατάστασης του έργου τέχνης στο Ξενία Σπάρτης στο επόμενο ΔΣ

Ακόμα μια δια περιφοράς συνεδρίαση, θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης την Τρίτη 19/5 με 5 θέματα στην ατζέντα του.

Στο επερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, θα εγκριθούν και οι εργασίες αποκατάστασης έργου τέχνης που βρίσκεται στον εσωτερικό χώρο του Ξενία, που φέρει την υπογραφή του εικαστικού Νικολάου, που έλκει την καταγωγή του από τα Χρύσαφα Λακωνίας. Έργο νεότερου πολιτισμού, όπως είχε επισημάνει σε πρόσφατο άρθρο της στο «ΛΤ», η κ. Γεωργία Κακούρου-Χρόνη, η οποία είχε επισημάνει και την αναγκαιότητα διάσωσής του.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:
-Έγκριση τροποποίησης και εναρμόνισης καταστατικού της εταιρείας «Αναπτυξιακή Πάρνωνα, Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ» για την μετατροπή της σε Αναπτυξιακό Οργανισμό ΟΤΑ σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4674/2020. Εισηγητής: κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος
-Περί καθορισμού αρδευτικής περιόδου έτους 2020 στην κοινότητα Σκούρας της Δημοτικής Ενότητας Θεραπνών του Δήμου Σπάρτης. Πρόσληψη υδρονομέα άρδευσης. Εισηγητής: κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος.
-Περί εκλογής και διορισμού υδρονομέων άρδευσης έτους 2020. Εισηγητής: κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος.
-Έγκριση εκτέλεσης εργασιών στην Μάρθα Αθανασιάδου, Συντηρήτρια Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης με σκοπό την αποκατάσταση Έργου Τέχνης στο Ξενία Σπάρτης. Εισηγητής: κ. Δημήτρης Καπονικολός.
-Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020. Εισηγήτρια: κ. Γεωργία Δεδεδήμου.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος